Serveis

 

Ens avalen 10 anys d'experiència en tot tipus de muntatge de bastides per a obra nova i rehabilitació, així com d'estructures per a diferents esdeveniments.Per a l'execució de les mateixes comptem amb recursos humans altament qualificats i tot tipus de materials. També donem suport logístic en tot el referent a tràmits de duana o de immigració, perquè la realització dels seus treballs a Andorra sigui perfecta

BASTIDES I TORRES D'ALUMINI
PLATAFORMES ELÈCTRIQUES
MUNTACÀRREGUES D'OBRA

 

LLOGUER, VENDA I MUNTATGE

Especialitzats en la venda, el lloguer i muntatge de bastides, cimbres  i muntacàrregues d'obra amb més de 10 anys d'experiència.

El nostre ventall de productes i serveis s'amplia fins al lloguer de maquinària i mitjans auxiliars per a la construcció, rehabilitació, esdeveniments i indústria.

CIMBRES I ENCOFRATS

LLOGUER I MUNTATGE.


CARPES

VENDA, LLOGUER I MUNTATGE

Mapesa amb un acord de col.laboraciò amb l’empresa fabricant de Carpes Eventop Carpas, disposa per al mercat Andorrà d'una àmplia gamma de carpes per a tot tipus d´esdeveniments: carpes modulars, carpes VIP, carpes plegables, carpes magatzem y como a Novetat presentem les exclusives carpes Shading. 

Realitzem tot tipus de muntatges de carpes en jardins o qualsevol lloc a l'aire lliure, enfocats en la més alta qualitat, complint les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional. Colors: BEIGE, BORDEUS, NEGRE, TRANSPARENTS....

ESDEVENIMENTS

LLOGUER I MUNTATGE.

Mapesa te una amplia experiència en el món dels esdeveniments. Som especialistes en muntatge de carpes, graderies, escenaris i estructures per pantalles gegants, equips de gravació, torres d’iluminació i qualsevol tipus d’estructura modular per al seu esdeveniment.

Hem participat als muntatges dels esdeveniments més importants dels últims anys a Andorra com la Fira d’Andorra, la Copa del Mòn de Ski a Grandvalira, el Campionat BTT a Vallnord, el 3x3 de Basket a Escaldes, la Spartan race, al Circ du Soleil... entre altres

VESTUARI LABORAL I EPI'S

VENDA 

​Atenem tots els sectors, comptant amb un equip especialitzat únicament a oferir els millors equipaments, consumibles i eines en el món de la construcció, de la bastida i del sector serveis.

Comptem amb els millors col·laboradors i marques, permet oferir unes garanties de qualitat i servei difícils de trobar en qualsevol altra empresa.

LOGO MAPESA.jpg

© 2019 MAPESA